A cellular and mobile phone forum. CellBanter

Go Back   Home » CellBanter forum » Handset manufacturers » Motorola
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Unlock



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old March 26th 05, 07:34 PM
Justin
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default Unlock

does anyone need their phone unlocked?


Ads
  #2  
Old March 26th 05, 09:05 PM
unicel1
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default


yeah i need to get my v600 unlocked please


--
unicel1
brought to you by http://www.wifi-forum.com/

  #3  
Old March 26th 05, 10:36 PM
Justin
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

do you have the codeplug?
"unicel1" [email protected]_dot_com wrote in message
news:[email protected]_dot_com...

yeah i need to get my v600 unlocked please


--
unicel1
brought to you by http://www.wifi-forum.com/



  #4  
Old April 7th 05, 06:40 AM
south2454
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default


[Yes, I need to have two V600 phones unlocked in order to transfer my
carrier from ATT to Cingular. Thanks, Nephi]


--
south2454
  #5  
Old April 7th 05, 07:20 AM
BruceR
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default

ATT IS Cingular. Cingular can unlock it which they'll be happy to do if
it's needed to keep you but Idon't know why it needs to be unlocked.

From:south2454
[email protected]_dot_com

[Yes, I need to have two V600 phones unlocked in order to transfer my
carrier from ATT to Cingular. Thanks, Nephi]


--
south2454



  #6  
Old April 12th 05, 06:45 PM
Ree
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default


I need to get my V300 unlocked


--
Ree
  #7  
Old April 13th 05, 05:12 AM
blendfly
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default


hi i need my v600 unlocked please. I have a t-mobile sim card and im
trying to use it in my v600 but it asks for a password. Thank you very
much
john


--
blendfly
  #8  
Old April 15th 05, 10:08 PM
bamp
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default


"Justin" wrote in message
...
do you have the codeplug?
"unicel1" [email protected]_dot_com wrote in message
news:[email protected]_dot_com...

yeah i need to get my v600 unlocked please


--
unicel1
brought to you by http://www.wifi-forum.com/


And how do I get the codeplug?

bamp


  #9  
Old February 20th 15, 07:47 AM
mahesw mahesw is offline
Senior Member
 
First recorded activity by CellBanter: Jun 2011
Posts: 392
Default

Quote:
Originally Posted by unicel1 View Post
yeah i need to get my v600 unlocked please



Hi if you want to unlock your Motorola V600 mobile from network provider then code is the best solution to unlock it ..You can purchase code from online providers like OnlineGSMUnlock.com for reliable cost ...You first check that whether the code is available for your country and network provider .If yes then pay for it and unlock the phone then freely use it with any GSM sim ...
 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 11:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2018 CellBanter.
The comments are property of their posters.